Jaluzele verticale verzi la reducere

Cauti Jaluzele verticale verzi? Vezi mai jos recomandarile noastre de Jaluzele verticale verzi. Plaseaza comanda in siguranta.

Produse din categoria Jaluzele verticale verzi

detalii
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
detalii

Jaluzele aluminiu sunt populare si datorita aspectului lor modern. Jaluzelele vopsite sunt rezistente la umezeala si sunt potrivite pentru medii umede.

Din punct de vedere al varietatii produselor, jaluzelele verticale sunt oferite intr-o gama diversa de modele (de la cele simple/ clasice, pana la cele ondulate), o paleta larga de culori, ce permit adaptarea acestora in orice tip de interior, indiferent ca vorbim de locuinta sau de un spatiu de birou. Totodata, puteti alege si dimensiunea grosimii lamelelor, in functie de intensitatea luminii care bate in incapere sau in functie de atmosfera intima pe care o preferati.

intretinerea jaluzelelor
Intretinerea jaluzelelor verticale este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru. Demontarea lor de pe garnisa este foarte usoara. Este important sa fie uscate in pozitie intinsa, altfel vor ramane cutate (dupa scurgerea apei pot fi montate inapoi pe garnisa). Nu trebuie frecate prea mult.
Calitatea superioara a ofertei de Jaluzele verticale verzi este egalata doar de pretul excelent. Vazand diversele variante de Jaluzele verticale verzi vei avea siguranta celei mai bune alegeri.

Articole recomandate de pe blog