Canapele extensibile si divane la moda

De multe sezoane, mobilierul de elita este in tendinte – canapele extensibile si divane fiabile si functionale. Colectiile din 2021 ale magazinului online shopeo.ro sunt dominate de modele laconice. De aici poti alege o canapea extensibila moderne pentru camera de zi, divane metalice pentru camera copilului sau un divan confortabil pentru tine.

Stiluri reale

Designul mobilierului tapitat este strans legat de tendintele interioarelor. Tendintele populare din noul sezon sunt minimalismul si alte stiluri, precum si neoclasicismul si high-tech. Toate acestea se caracterizeaza prin caracter practic si comoditate. Tot in noul sezon, estetica anilor 70 promite sa revina.

Dar nu stralucirea erei disco, ci un cadru functional simplu, luminos si de culoare calma. Art Deco revine si el, dar intr-o forma actualizata, fara lux deliberat in forme. De exemplu, nu exista masivitate si linii complexe in ceea ce priveste divanele si canapelele extensibile, stilul sic fiind concentrat pe culorile canapelelor cu modele geometrice mari si care sunt in tendinta.

Tapiterie la moda

In suprafetele interioare, inclusiv in invelisurile de mobilier, designerii se bazeaza pe materiale autentice cu texturi pronuntate. Deci, mobilierul tapitat din piele, ca de obicei, este pe lista modei. O canapea extensibila scumpa va arata grozav intr-un living clasic. Un model cu decor simplu, de exemplu cu 2 locuri, este potrivit pentru stilul Art Deco.

Designerii de mobila avanseaza modelele de canapele extensibile frumoase in design textil. Tapiteria din Tweed este la apogeu. Nu este necesar sa alegi versiuni conservatoare restranse. Tesaturile cu fire simple, in culori deschise interesante sunt potrivite. Cu toate acestea, moda pentru tesaturile texturate nu este cuprinzatoare.

Canapele si divanele cu tapiterie delicate, dar de calitate si foarte rezistenta, fiind testate Martindale, sunt o alegere excelenta pentru camerele de zi cu note de glamour, romantism si chic. Primavara domneste suprem in culorile din 2021. Sunt la moda culori calde, nu prea stralucitoare – gri, bej, verde. Complexitatea este binevenita in toate culorile – tonuri prafuite sau, dimpotriva, contrastante.

Forme populare

Citeste continuarea aici: Canapele extensibile si divane la moda